Andy the ndy in Mindy

Andy en blåsig Junikväll.

Andreas “Andy” Hansen

The “ndy” in “Mindy”

Det är tydligen brukligt att man presenterar sig när man bloggar och poddar och allt sånt. Jag är således tvungen att dela en lifestory, eller nej, ni slipper det. Istället så börjar vi med min gamerkarriär och lite om mitt privatliv.

Gift och har 3 barn 7, 13 och 19år gamla. Hela familjen är spelintresserad och kör både roll och brädspel ihop. Jag fyller 40 nästa år och har då varit spelare (som jag definierar det) i tre fjärdedelar av mitt liv. 1989 släpptes Mutant 2089 och tioåriga jag var helt trollbunden av boxen, vem var mannen med det cybernetiska ögat? Inte för att jag visste vad cybernetik var då, jag hade ju inte läst reglerna än. K-pisten och hans hårda ansiktsuttryck utlovade spännande action likt den vi fick från de ”illegalt” lånade VHS-banden. Som kille på 80-talet var det obligatoriskt att man smygtittade på filmer som Running man, Terminator och Bladerunner och det här spelet tillfredsställde samma behov som filmerna.

Sen dess har det gått snabbt utför jag har sjunkit djupare och djupare ner i spelträsket och är nu aktiv rollspelare, brädspelare och figurspelare, inaktiv lajvare och ccgspelare och casual dataspelare.

Det som lockar mig mest med hobbyn idag är att få föra den vidare till nästa generation och jag tycker det är fantastiskt roligt att spela med barn. Jag ansvarar för Laughing Haflings ”barnverksamhet” och håller i regelbundna spelträffar på biblioteket i Landskrona.

När jag inte spelar så studerar jag Kenjutsu och Ju Jutsu. Försöker plugga och knegar som montör.

Vill ni veta mer om mig så är jag hyfsat öppen (för öppen enligt vissa) med alla aspekter av mitt liv, så fråga på i kommentarsfältet.

May all you rolls be random.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *