Bubblare 5 Fantasy Flight

Veckans Bubblare så pratar pappa Micke och pappa Andy om bolaget Fantasy Flight Games och lite om deras spel. Spelen som nämns Twilight Imperium, Star Wars X-Wing, Fury Of Dracula, Talisman, World Of Warcraft The Board Game, Star Craft The Board Game, Warhammer Invasion, Warhammer Conquest, Blood Bowl Team Manenger, Relic, Chaos In the Old World, Forbidden Stars, Cosmic Encounter, Warhammer Fantasy Rpg, Rouge Trader Rpg, Star Wars Lcg, Star Wars Rpg, Android Netrunner Lcg, Battlestar Galactica, Runewars, Star Wars Destiny, Star Wars Rebelion, Star Wars Imperial Assault, Descent, Mansion Of Madness, Eldricth Horror, Arkham Horror Lcg, Arkham Horror, Elder Sign, Lord Of The Rings Lcg, Keyforge, Tigris And Euphrates

Mindy/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.