Bubblare 13 Intervju med Mikael ”Krank” Bergström, Info och pepp inför Gothcon

I den här bubblaren så intervjuar pappa Micke Mikael ”Krank” Bergström. Dom pratar lite om spelen Mikael har gjort. Vad han planerar att släppa men också frågor om vem Mikael är. Tack för det Mikael. Pappa Andy och pappa Micke pratar lite mer om inför Gothcon. Lite mer info om Gothcon. Hoppas vi ses där
Intro 00.00.00-00.00.40
Intervjun 00.00.42-00.58.48
Gothcon bubbel 00.58.50-01.06.20
Utro 01.06.20-01.06.45
spel som nämns
Kutulu, G för Gängkrig, Rotsystem, Evolutionens Barn, Dina änder gröna, More than human, Polaris, Nullstate, Gumeshoe, Trail of cthulhu, Call of Cthulhu taterd kings, Värme Död, Mutant År noll Zonekompendium 1, Ur Varsel klotet, Mutant Chronicles, In Nomine, Drakar och Demoner, Arkham Horror, Eldritch Horror, Eldar Signh, Time Stories, Manssions of Madness, Mutant City Blues, Delta Green, Coriolis, Dungeons And Dragons, Ödesväktarna och Kutulu och de försvunna soldaterna

Hemsidan ödetsväktare på facebook
https://www.facebook.com/odesvaktarna/


där man kan hitta Mikaels spel som pdf.
https://www.urverkspel.com/mikael-bergstrom

Mindy/

1 reaktion på “Bubblare 13 Intervju med Mikael ”Krank” Bergström, Info och pepp inför Gothcon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.