What about Mindy?

Ja, what about henne?
Mindy är den stolta dottern till två fullblodsnördar, Micael Fryksäter och Andreas Hansen. Tillsammans har de över 40års gaming erfarenhet och som griniga gamla gubbar har de också massor av åsikter kring hobbyn, åsikter de nu tänker tvinga resten av världen att lyssna på.
Mindy handlar framför allt om våra huvudintressen Bräd och Rollspel men kommer oundvikligen att ta upp andra nördrelaterade ämnen, så som digitala spel, figurspel kanske en och annan fandom också.
Tycker ni att vi bör ta upp något särskilt eller uppmärksammar några sakfel i det vi skriver eller säger så blir vi bara glada om ni kontaktar oss om det.

Vi är totala noobs på hela pod och blogg grejen men tror att vi snart har fått tillräckligt med xp för en lvl up, fram till dess uppskattar vi konstruktiv kritik. Angående uppförande här på bloggen eller våran Facebook sida så gäller bara en regel. Var inte en rövhatt och vad som konstituerar en rövhatt är det helt och hållet vi som avgör. Vi vill att Mindy ska vara öppen och välkomnande för alla och kommer att göra vårt bästa för att få alla att trivas.

Välkomna hit.

 

ps. behöver ni kontakta oss så kan man göra det på följande adresser.

Micke@mindy.nu, för att komma till pappa Micael
Andy@mindy.nu, så kommer man till pappa Andreas
Mindy@mindy.nu, är naturligtvis min adress.
Info@mindy.nu, kan man skriva till om det är något som rör oss alla tre 🙂

 

 

/Mindy

2 thoughts on “What about Mindy?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *