Bubblar 7 Fria Ligan intervju

I detta bubblar avsnitt fick pappa Micke intervjua Tomas Härenstam på Fria Ligan. Tack så hemskt mycket för det. Pappa Micke var otroligt glad över att få göra den här intervjun. Ljudet är som det är tack vare att det är gjort via skype. Hoppas ni kan lyssna ändå och tycka det var lika skoj som pappa Micke tyckte det var.

Spel som nämns

Mutant, Svavel Vinter, Mutant undergångens arvtagare, Mutant Zonekompendium, Mutant år Noll, Mutant Genlab Alpha, Mutant Maskinarium, Mutant Elysium, Mutant Grå döden, Mutant Hindenburg, Coriolis, Call of Cthulhu, Ur Varsel Klotet, Oktoberland, Achtung Cthulhu, Worldwar Cthulhu, Svärdets sång, Mutant Chronicle, Drakar och demoner, Spelet Om Morwhalye, Fate, Delta Green, Fury of Dracula, Nato, Junta, Warhammer, Cyberpunk, Apocalyps World, Crusader kings.

Mindy/