Bubblare 11 Intervju med Björn från Eloso.

I det här bubblar avsnittet så intervjuar pappa Micke Björn från förlaget Eloso. Vi pratar gamla minnen och hur Björn kom in i hobbyn. Men vi pratar också om deras produkter och framtida saker 😀
Spel som nämns
Sagospelet äventyr, Call of Cthulhu Reign of Terror, Historiska äventyr Göteborg, Handbok för superhjältar, Dungeons and Dragons röda boxen, Chock åter från graven,, Chock, Kutulu, Call of Cthulhu, Delta green, Ensamma Vargen, Rymdskeppet traveler, Drakar och Demoner, Mutant, Merp, Vampier, Hjärnorna, Call of Cthulhu på Svenska, Runequest på Svenska, Runequest, King Arthur Penndragon, Eon, Symbrarium, Mutnant år noll, Mutant undergångens arvtagare, Ur varselklotet, Sagospelet rymd, Pathfinder, Manssions of Madness 2ed, Pandemic legacy Season 1 och 2, War of the ring, Terraforming Mars, Splendor, Poker, Shadowrun, Rollmaster, Western 3dje edition, Western 4ed, Dungeons and Dragons 3,5, Dungeons And Dragons 5e

Call of Cthulhu Svergie

https://www.facebook.com/groups/616507251875318/

Runequest Svergie

https://www.facebook.com/groups/2632547670305087/

Mindy/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.