Vill du att vi tittar på ditt projekt?

Här på Mindy tittar vi gärna på era projekt. Allt ifrån brädspel till rollspel, från stort till smått. Det vi på Mindy kan erbjuda ifrån vårt håll ses vidare i våra olika programpunkter;

  • Bubblare
  • Duell eller Duett
  • Conradargo recenserar
  • Mindy News
  • Mindys först intryck
  • Mindy på äventyr

Bubblare

I den här programpunkten så brukar vi intervjua olika kreatörer om deras projekt men även om de har en kickstarter igång. Om de har en kickstarter igång så kör vi gärna en Q&A och går igenom själva kickstartern med er. Så folk kan ha någon form av uppfattning om era tankar och funderingar runt ert projekt. Ett nytt avsnitt varje måndag.


Daniel Lehto Intervju om Sagospelet Äventyr 4.0 Kickstarter


Björn Flintberg Intervju om Kickstartern Chock monsterbokFredrik Malmberg Intervju


Duell Eller Duett

I den här programpunkten så tar Mindy crew en titt på ett brädspel och spelar det oftast på två spelare. Om fler spelare krävs för er produkt så går det oftast att fixa. I den här programpunkten så går Mindy Crew igenom vad de tycker om produkten i sin helhet. Det här kan vara att prova en protyp på kommande spel för att göra en video på eller en redan färdig produkt. Det släpps ett nytt avsnitt varannan onsdag.


Small World Of Warcraft Videon7 Wounders 2nd Edition VideoThe Fox In The Forest VideoConradargo Recenserar

Conradargo Recenserar är en youtube kanal som Mindy Crew Tomas Conradargo Engström har haft ett bra tag innan han gick med i Mindy Crew. Där tar han och provspelar brädspel och går igenom hur det fungerar både kortare för dom som gillar det och på djupet för dom som tycker det är intressant. Han ger också sina tankar om det i slutet på videon. Det är lite olika släpp datum på den här programpunkten.


Tomas tar en förhands titt på ett spel som var på kickstarter.
(USS Freedom)


Tomas tar en titt på Gods Loves Dinosaurs


Tomas tar en titt på Monumental


Mindy News

I den här programpunkten så går Mindy Crew igenom vad dom spelat sen sist. Tipsar om nyheter och pratar lite om deras tankar runt dom. Det nämns även kickstarters som kankse kan vara intressant att ta en närmare titt på. Denna programpunkten spelas in live via Yotube varannan torsdag. Och släpps varannan fredag.


Hur det kan se ut när vi live spelar in vår nyhetsavsnitt


Och hur podd avsnittet blev


Mindys första intryck

I den här programpunkten tar Micke en titt på rollspelsprodukter. Både i fysiskform men även i pdf. Där han går igenom vad hans första intryck är. Där han även visar upp vad produkten innehåller, vem den är intriktad till, regelverk och setting. Det släpps ett nytt avsnitt varje måndag.


Här tar Micke en titt på Skrômt


Här tar Micke en titt på Starter Boxen till Tales from The Loop


Här tar Micke en titt på ALTNYC88/Free Willy


Här tar Micke en förhands titt på Sagospelet Äventyr 4.0 PDF


Mindy På Äventyr

I den här programpunkten så spelar Mindy Crew in när de spelar eran rollspelsprodukt. Gärna med er som konstruktör.Där lyssnar får ett lite smakprov på hur det kan vara att spela just ert rollspel. Det släpps ett avsnitt varannan onsdag.


Rutland Del 1


Blood Feud Del 1


Om något av det här verkar vara intressant eller ni har lite egna förslag kan ni kontakta oss via dessa länkarna.

Facebook
https://www.facebook.com/Mindypodd.nu/

Micke
Micke@Mindy.nu

Tomas
conradargo@gmail.com

Matti
mlemholt@gmail.com