Nyhetsbrev 29 oktober

Hej alla spelälskare!

Det är fredag, och här kommer ännu ett nyhetsbrev! Vi har många spännande saker att dela med oss av idag. Nyheter, kickstarters och roliga saker som händer på Mindy! Bland annat kommer vi att streama på söndag, så kom och titta på vår Youtubekanal och joina oss! Vi utlovar mycket skratt och roligheter. Om du inte är prenumerant på nyhetsbrevet, men vill bli det, så mejla mindy@nyheter.se.

Nyheter

Skyrim är ett spel jag bara sett folk spela då och då. Jag har förstått att världen är stor och att man verkligen kan äventyra, men jag har själv aldrig tagit chansen. Nu på senare tid har ju det dykt upp en del brädspel baserade på dator- och konsollspel. Så nu har Modiphius planerat att göra en crowdfunding på just IP:n Skyrim! Det blir ett solo- eller sammarbetsäventyr, så det kanske kan bli något. Det är väldigt intressant att fler och fler bolag satsar på det.

https://www.tabletopgaming.co.uk/news/skyrim-based-board-game-gets-a-release-date/

Kickstarter

Jag är inte alltid jätteförtjust i att slå tärningar i rollspel. Jag vill ha dem där när jag spelar mina traditionella spel, men jag vill inte slå dom i onödan. Samtidigt älskar jag tärningar. Det är något med att hålla dom i handen, rulla dem på bordet (och missa om man heter Micke), och se vad man får medan man har andan i halsen. Så när våra vänner på Lindorm Dice har en kickstarter tar man ju en extra titt!

Denna gången har de Sea Shanty som tema. Så ta en titt och se om det är något som lockar! Ca 19 dagar kvar om ni läser detta 29 oktober.

Mindysaker

Vissa av oss i Mindyfamiljen kommer köra live på söndagen den 31 oktober.

Här är länken till Mindy streamars Youtubekanal 🙂

https://youtube.com/channel/UCie-o1nrkri3WVfBonN2SVw

Vi har en tävling igång där man kan vinna en nordisk utgåva av MicroMacro. Kolla in länken om hur ni har chansen att vinna. 🙂

Micke och Matti kommer vara på BSK (Borås Spelkonvent) under de tre dagarna där, så om ni ser ni oss får ni gärna komma förbi och säga hej. BSK är 5-7 november.

Kwarnberg & Kumpaners andra avsnitt av Fate of Cthulhu-äventyret är nu ute. Så vill man ha lite mer i lurarna från dem, så klicka på länken 🙂

https://www.facebook.com/100486325678892/posts/125550263172498/

Sen så har Maja, Amanda och Heidi gjort en Första intrycket-video där de går igenom lite saker de fått från Lindorm Dice.

Det var allt den här veckan! Ha så roligt, och vi ses och hörs!

//Mindyfamiljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.