Nyhetsbrev 12 november

Hej, alla spelälskare!

Här kommer nyhetsbrevet. De här veckorna har vi kikat närmare på Tenpenny Parks, Tomb Raider RPG och två kickstarters: Hegemony och Mothership Sci-Fi Horror RPG. Vi i Mindy har också gästat poddar, och vi rekommenderar varmt att ni följer Kwarnberg & Kumpaners Fate of Cthuhlu-kampanj!

Vill du prenumerera på Mindys nyhetsbrev? Mejla då nyheter@mindy.nu!

Vi ses i spelvärlden!

Nyheter

Jag gillar att bygga saker: antingen en stad, nation eller något mekaniskt. Så när jag såg att det ska komma ett spel där man ska bygga det bästa nöjesfältet blir jag lite nyfiken. Man ska försöka bygga det bästa nöjesfältet med hjälp av att placera ut arbetare. Nu blir jag nyfiken på Tenpenny Parks.

https://www.dicetowernews.com/article/build-better-amusement-park

Jag verkligen diggar de nya Tomb Raider spelen. Jag har spelat dem och uppskattar verkligen världen. Nu ska man få chansen att spela sin version av Tomb Raiders i Tomb Raider RPG. Bli en äventyrarer som letar efter intressanta skatter och legender. Jag är sjukt pepp på detta! 🙂

https://www.tabletopgaming.co.uk/news/work-for-lara-croft-in-the-new-tomb-raider-rpg/

Kickstarter

Jag älskar Euro games. Och jag älskar dem ännu mer om de kan ha en intressant vinkel, så när jag såg detta blev jag direkt nyfiken. Ett eurospel där man spelar en av de fyra olika socioekonomiska klasserna för att styra upp nationen man lever i. Det är ett tungt tema, men ser sjukt intressant ut. Så vill ni kolla närmare på ett Euro game med en liten annan vinkel, så kolla in Hegemony.

https://www.kickstarter.com/projects/hegemony/hegemony-lead-your-class-to-victory

Mothership Sci-Fi Horror RPG har nu en kickstarter för deras boxed edition. Mothership är ett regellätt skräckrollspel i rymden. Jag har läst en del om det och är sjukt nyfiken på att spela det i Mindy på äventyr ?

Mindysaker

Kwarnberg & Kumpaners fjärde avsnitt av Fate of Cthulhu-äventyret är nu ute. Så vill ni ha lite mer i lurarna från dem, så klicka på länken! 🙂

https://www.facebook.com/100486325678892/posts/128793359514855/

Jag (Micke) hade turen att få gästa två olika poddar när jag var på Borås Spelkonvent. Svartviken Rollspelspodd kommer ha två olika äventyr där jag är med. Och Vems tur är det? kommer både jag och Matti gästa. När de släpps så kommer det delas både på vår hemsida och här i nyhetsbrevet.

Det var allt för den här gången!

Mvh Mindyfamiljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.