Nyhetsbrev 7 januari 2022

God fortsättning till alla spelälskare!

Nyheter:

Det är ett nytt år med nya möjligheter, och med det nya året så kommer såklart listor på vad folk ser fram emot. Här kommer en sådan lista. Det är extra roligt att Cyborg från Stockholm Kartell och Blade Runner från Fria Ligan återfinns på listan. Vad ser ni fram emot för rollspel som ska komma 2022?

https://www.enworld.org/threads/here-are-the-10-most-anticipated-tabletop-rpgs-of-2022.685059/

Här kommer en cool sak för mig personligen! Ian Livingstone, en av grundarna till Gamesworkshop (de som gjort warhammer) och White Dwarf-tidningen har blivit adlad för det arbete han gjort för online-spelkulturen. Det är så kul att se att spel uppmärksammas!

https://www.enworld.org/threads/ian-livingstone-of-games-workshop-knighted-in-2022-new-years-honours-list.685068/

Kickstarters:

Januari brukar vara en lite långsam månad på Kickstarter, men här kommer 2 stycken.

Star Battle Map är ett tillbehör till Star Wars Rebellion. En ”stridskarta” man sätter upp på brädet och som ska hjälpa en att göra det smidigare att strida i systemet. Det kanske kan vara något för folk som älskar det här spelet. Läser ni detta den 7 januari så är det ca 21 dagar kvar.

https://www.kickstarter.com/projects/powerplantgames/star-battles-playmat

Kartor till rollspel. Det är är något som man ibland skulle vilja göra själv, men vissa program upplevs som svåra att använda. Det här projektet såg däremot intressant ut!
Dragon Map Maker är ett program som ger dig friheten att skapa din nästa encounterkarta. Enligt dom själva så ska det gå snabbt och enkelt. Avgör själva, men intressant såg det ut. Det är ett par dagar kvar om ni läser detta när nyhetsbrevet kommer ut.

Saker från oss

Sen ifrån vårt håll så kommer det vara lite lugnt i början på året. Vi har släppt årets första avsnitt av Gothams räddning. Vi har också släppt en Duell eller duett-video på Rolling Ranch.

Sen är planen att ha en Mindy Streamar den 16 Januari där några ifrån oss spelar lite spel online. Prenemurera gärna på kanalen.

https://youtube.com/channel/UCie-o1nrkri3WVfBonN2SVw

Sen så den största nyheten är att vi i Mindyfamiljen fått sällskap av Mia Gibson. Det är otroligt trevligt, och vi i Mindy familjen ser framemot att få jobba med henne.

Det var allt från oss den här gången!

//Mindyfamiljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.