Nyhetsbrev 21 januari 2022

Hej, alla spelälskare. Det har gått två veckor sedan vårt senaste nyhetsbrev, och här kommer ett nytt! Våra produktioner rullar på som vanligt, och vi tar en titt på lite olika nyheter och en väldigt intressant Kickstarter!

Nyheter:

Jag tycker Love Letter är ett mysigt litet spel. Mina favoriter är Batman Love Letter (jag menar, det är ju Batman!) och Infinity Gauntlet. Nu kommer det nästa spelet i Love Letter-serien: Star Wars Love Letter. Det ska ju spelas så fort man får chansen. Roligt när man kan få fler folk in i hobbyn!

https://www.tabletopgaming.co.uk/news/rebel-bravery-and-vile-deceit-in-the-newest-star-wars-themed-love-lett/

Wizkidz kommer göra flera Critical Role-figurer. Det blir detaljrika och omålade figurer, så det är kul att fansen får mer 🙂 Personligen ser jag varken Critical Role eller spelar med figurer, men det här ser riktigt spännande ut!

https://www.tabletopgamingnews.com/WizKids-Announces-New-Critical-Role-Minis-Coming-Soon

Tomas i Mindyfamiljen pratade i årskröninkan om spelet Super-Skill Pinball. Ett role-and-write-spel som fångar känslan av att spela flipperspel. Nu kommer det en Star Trek-version. Sjukt kul! 🙂

https://www.dicetowernews.com/article/star-trek-super-skill-pinball-%E2%80%93-coming-soon

Patchwork är ett spel vi på Mindy gillar, och nu ska det komma en Alla hjärtans dag-version. Man ska bygga en chokladask så att bilderna stämmer. Kanske inte det temat jag hade valt, men jag gillar ju spelet otroligt mycket, så det är kul att de kommer med lite olika teman.

https://www.dicetowernews.com/article/happy-valentine%E2%80%99s-day-patchwork-kind-way

Kickstarter

Att frakta brädspel är inte alltid lätt. Ibland funkar vilken påse som helst, men om man reser med sina spel är det ibland skönt att ha en väska. Känner man att man har råd och är intresserad av en sådan sak så finns där nu en kickstarter uppe 🙂 Ca 20 dagar kvar om ni läser detta när nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/boardgametables/bags-and-playmats-for-board-games

Mindy:

Vi på Mindy fortsätter att släppa Duell eller Duett varannan måndag. Den här gången tittade Matti och Micke på Star Wars Destiny.

Det spelades också på Mindy Streamen, och där blev vi gästade av Gustaf och Karin.

Sen så tuffar Gothams Räddning på med nya avsnitt varje söndag!

Vi ses om två veckor!

//Mindyteamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.