Nyhetsbrev den 25 Mars 2022

I detta nyhetsbrevet så går vi igenom lite nyheter och kickstarters. Sen så avrundar vi lite med nyheter ifrån oss på Mindy.


Nyheter


Critical Role firar 7 år. För ca 7 år sen så sändes Critical Role. En bunte röstskådespelare som spelade rollspel. Dungens & Dragons för vara exakt. Och vilken succé det blev. De har gjort flera säsonger av äventyr. Blivit tv-serie på amazone prime. Skrivit officiella böcker till Dungeons & Dragons. Så nu annonserades det att två nya program ska komma. Den ena är en fortsättning på Exandria äventyret. Det andra är en diskutions program. Fär fyra gäster ska diskutera ett ämne. Säga vad man vill om programet men de har gjort hobbyn en tjänst.


https://www.tabletopgaming.co.uk/news/seven-years-of-critical-role-means-two-new-programs-and-more/Mer Vampier. Nu andra inkvisitions boken till 5the utgåvan går att få tag på Pdf. Jag äger en del till detta spel. Jag är så sugen på att spela detta spel. Har hört blandat om det men överlag positiv respons. Sen tycker jag det är väldigt kul att man fortsätter publicera böcker i denna världen.


https://www.tabletopgamingnews.com/Vampire–The-Masquerade–Second-Inqusition-PDF-Now-AvailableVem vill klättra i karriären och göra deta bästa teamet? Fast i ett mer vatten tema? I Squid Inc är det vad du kommer göra. Du kommer sätta ihop det bästa laget för att kunna klättra i toppen på företaget. Så himla intressant tema. Det är wizkidz som är utgivare så vi får ju se vad komponenterna kommer ha för kvalitet.


https://www.tabletopgamingnews.com/WizKids-Announces-Squid-Inc.-Board-GameBetrayel at the house on the hill är ett av mina första brädspel tillbaka in i hobbyn. Det har gått ett tag nu. Och en tredje edition av spelet är på väg. Där de lovar oss 50 nya hunts och bättre komponeter. Så kul för fansen för spelserien.


https://www.dicetowernews.com/article/horror-villains-always-come-back-sequelG.I. joe var något jag växte upp med som barn. Och vi vet ju alla vad nostalgi kan göra för en. Så jag tror många kommer vara nyfikna på Renegade Games samarbetsspel G.I. Joe Mission Critical. Så samla ihop ett gäng polare. Ta vars en roll av en Joe och spöa skiten ur Cobra.


https://www.dicetowernews.com/article/yo-joe-renegade-game-studios-has-another-game-youTerra Mystica ett brädspel som är älskad av många. Ett eurogame som har några år på nacken. Så vad gör man då? Jo man gör en big box edition som innehåller bas spelet, expanionserna Fire & Ice och Merchant of the sea. Och för de som älskar solo så även den fick följa med. Roligt att se spelet fortfarande får kärlek.


https://www.dicetowernews.com/article/terra-mystica-bigger-and-boxier


Kickstarter


Jag är svag för post apocalyptiska världar. Har alltid haft en dragning dit. Så när jag såg den här kickstartern om post post apocalyps så blev jag nyfiken. Man lämnar sin planet för att utforska rymden. Så kanske kan vara något. Ca 5 dagar kvar om ni läser detta på fredagen då vi släpper nyhetsbrevet.


https://www.kickstarter.com/projects/wadedyer/fragged-empire-2nd-edition-ttrpgVem vill ha mer cyberpunk i sitt liv? Jag vill verkligen det. Så när jag såg ett cyberpunk rollspel som använder pamfletter och riktar in sig på oneshoots. Då blev jag nyfiken. Ca 12 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.


https://www.kickstarter.com/projects/mythopoeia/cbr-pnkVildhallon är ett litet indie förlag som drivs av Mattias Dristig. De har gett ut spel så som springvikarierna, nättrollz och även rollspelet skjut dom i huvudet. De har nu en kickstarter igång för brädspelet Klostermust. Där man som munkar i ett kloster ska göra den bästa musten. Intressant tema som man inte ser så ofta. Det är ca 8 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.


https://www.kickstarter.com/projects/klostermust/klostermust?ref=discovery&term=klostermust


Nyheter ifrån oss.


Vi har släppt mer Gothams Räddning. Det har blivit en duell eller duett video till.


Nya tillskottet till Mindy Familjen Jörgen är med i Robert Jonssons Altors Viddor. Där även Micke gästar som dubb röst. Så vill man höra Jörgens juva stämma så ta en lyssning där.
https://www.facebook.com/101602071453723/posts/486821259598467/


Amanda Stenback ifrån oss på Mindy gästar också Altors Viddor som dubbare. Så vill man höra mer av Amanda så kan man hitta det här.
https://www.facebook.com/101602071453723/posts/490721439208449/

Mia Gibson ifrån oss på Mindy gästar podden Spelhyllan och får prata lite ur varselklotet och lite annat trevligt. Så vill man höra Mia prata lite rollspel så ta en lyssning.
https://www.facebook.com/111326653938942/posts/516654150072855/

Mindy kommer hålla Liveshow på Gothcon. Där kommer vara gäster och chans att både träffa några ifrån Mindy familjen och vinna priser. Lördagen den 16 April. Kl 12 till 15. Så hoppas vi ses där.

Hoppas ni alla får en trevlig helg där ute. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.