Nyhetsbrev Fredagen 22 April 2022

Nytt nyhetsbrev ute. Lite nya kickstarters, nyheter och vad som kommer ifrån oss från Mindy. Hoppas påsken har varit bra.

Nyheter

Micke spellede Jossan, Michael, Kristoffer och Krister i Barkhäxan. Det kommer finnas på Svartvikens patreon på nivån där man får höra det oklippta materialet.

Sen så är tanken att det ska komm ut panelsamtal som hölls på Gothcon så höll utkik på svartviken.

https://www.patreon.com/svartvikenrp


Mombasa får ett nytt tema. Mombasa är ett brädspel av Alexander Pfister. Där man spelade investerare som exploatera afrika. Så nu kommer Mombasa med ett nytt tema. Man ska ut i rymden och få så mycket CrypCoin som möjligt. Där kommer även en kampanj. Lite moduler och dubbelsidig karta. Så kul att de byter temat och lägger till lite saker.

https://www.dicetowernews.com/article/mombasia-being-reimplemented-skymines


Cosmic encounters ett spel som funnits länge. Där det går ut på att vinna på alla sätt och vis. Ett spel som är kaos och kul för vissa. Medans andra kanske avskyr det. Nu ska det komma en till expansion till detta klassiska spel. Där man får en kampanj med. Så om folk saknade en kampanj så har ni något att se framemot.

https://www.dicetowernews.com/article/cosmic-encounter-gets-campaign-mode


Kickstarters

Dc comics deck building får en 10 års jubileums utgåva. Ett spel jag har blandade känslor för. Jag älskar Dc. Systemet i det här är okej på sin höjd för mig personligen. Tycler det är kul att köra 2 mot 2. Men alla håller så klart inte med och det har sin skara fans. Så nu har man chansen att få precis allt som släppts plus lite annat trevligt. Ca 19 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/cze/dc-deck-building-game-10th-anniversary


Jag älskar rollspel som folk kanske vet. Väldigt ofta är jag intresserad av ett spel som är snabbt, enkelt och kan användas till olika setting. Så när jag såg den här kickstartern så blev jag nyfiken. Fast är ett system som använder 1d10. Ska vara enkelt att spela och passa vilken setting du vill. Sjukt nyfiken på detta. Ca 19 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/563681582/fast-core-rulebook-multi-genre-rpg-system


Jag älskar udda teman. Så när jag såg det här rollspelet blev jag nyfiken. Sheildmaidens är ett cyberpunk rollspel där man ska rädda de nio världarna. Så nyfiken på temat. Verkar var en enkel regelmotor. Men det just temat som lockar mig. Spela cyberpunk vikingar. Vem vill inte det. Ca 7 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

Nyheter ifrån oss.

Vi har lite extra priser till google dokumentet för Gothams Räddning säsong 1. Så 3 extra priser i potten. Så svara på frågorna och ta chansen och vinn. Sista dagen är 5 maj.

https://forms.gle/iHBrBefaLFx1KLkGA

Vi kommer också släppa lite panel samtal ifrån gothcon på vår youtube kanal så ha koll där.

Vi kör också en stream nu på söndag. Får se vilka som är med och vad som spelas.

Nu på söndag kommer också en ny intervju från en av oss på Mindy.

Nu idag släpps Gothcon Liveshowen vi gjorde

Nu på söndag kommer också ett litet oneshot i mindy på äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.