Nyhetsbrev Fredagen den 1 Juli 2022

Tjing tjing. Nytt nyhetsbrev från oss på Mindy. Hoppas ni har haft en fin midsommar. Här kommer lite nyheter, Kickstarters och lite saker ifrån oss på Mindy. Hoppas ni får en trevlig helg och att det är bra sommarväder.

Nyheter

Marvel Zombies var på Kickstarter för ett tag sedan. Det var många som ville spela Zombicide med Marveltemat. Den billigaste nivån att backa på var 110 dollar, den dyraste all-in-nivån var på 615 dollar – inte lite pengar för ett spel. Som praxis så betalar man frakt senare i pledge managern. Man har då under kampanjen fått ett cirkapris på frakten, vilket folk nu börjar bli lite upprörda på då priserna för frakt har ökat enormt. Ett cirkapris för frakten från början på en av nivåerna låg på 100 dollar, nu är den på ca 230 dollar, plus 45 dollar VAT. Så en liten tanke man kan ha med sig när man backar på Kickstarter: kommer det att vara värt frakten?

https://www.tabletopgaming.co.uk/news/the-biggest-shipping-costs-weve-seen-marvel-zombies-costs-soar/


Modiphius har öppnat upp för förhandsbokningar för Fallout RPG Starter Set. Ett starter set kan vara ett bra sätt för folk att komma in i ett rollspel. Så kul att Fallout RPG får en egen starter set.

https://www.tabletopgamingnews.com/Modiphius-Taking-Pre-orders-for-Fallout-RPG-Starter-SetGillar du Zombies? Gillar du flip-and-write-spel? Svarade du ja på dessa frågorna så har du tur. CMON kommer att släppa ett samarbetsspel för 1-6 spelare. Det är i Zombicide-universumet.

https://www.dicetowernews.com/article/gear-more-zombicid


Critical Role kommer att börja ge ut musik. De vill ge ut bakgrundsmusiken som fångar världen. Otroligt skoj och roligt att folk kan sätta lite stämning på sina spel.

https://www.dicebreaker.com/topics/critical-role/news/critical-role-welcome-to-taldorei-soundtrack


Kickstarters

Vem älskar inte tärningar? Vill man förvara dessa både hemma och när man är på resande fot? Om du är en av dessa som svara ja på dessa frågorna så kanske denna Kickstartern är något för dig. Handgjorda tärningsbehållare, där man även kan köpa tärningar som passar dessa. Ca 6 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/everythingdice/the-enchanted-vault-and-other-dice-by-everything-dice


Brädspel med intressanta teman är något som Micke brukar kolla närmare på. Ett sådant brädspel är Clash of Galliformes, som är inspirerat av RTS (Real Time Strategy). Utforska, bygga och kriga med dessa fåglar. Det är ett spel som ett gäng svenskar har designat, så lite kul där också. Ca 6 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/herebedragons/clash-of-galliformes


Mer solorollspel: Legendary Kingdoms – Pirates of the Splintered Isles – läs och välj vad dina äventyrare kommer göra. Intressant att spela rollspel solo. Det är inte för alla men är du nyfiken på att få lite mer solorollspel så finns chansen nu. Ca 13 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/thelevelup/legendary-kingdoms-pirates-of-the-splintered-isles


Bard RPG är ett rollspel som ska hjälpa och lära spelare och spelledare att berätta en gemensam historia. Det är något som Micke tycker verkar lovande. Att det sedan är skrivet av och ges ut av en salig blandning av individer som kan ge ett intressant perspektiv är något Micke verkligen kan uppskatta. Ca 19 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/scriv/bard-rpg


Nyheter ifrån oss.

Micke har gästat Transformerspodden. Där pratade dom om filmen Bumblebee. Så vill man höra Micke prata Transformers film har man chansen. Tack till Gustaf och Linda för att han fick gästa er.

https://anchor.fm/transformerspodden/episodes/Bumblebee-2018-e1k20mm


I Första Intrycket så har Micke kollat igenom skräckrollspelet Utan Frids grundbok.

https://mindy.nu/2022/06/20/mindys-forsta-intryck-av-utan-frid-grundbok-av-tinah-tobias-ekwall/


I Duell Eller Duett tar Micke och Matti en titt på spelet A Game of Cat & Mouth.

https://mindy.nu/2022/06/20/duell-eller-duett-a-game-of-cat-mouth/


Söndagen den 3:e Juli så kommer Jörgen spelleda Micke och Jossan i Books & Bullets.

https://m.youtube.com/watch?v=ueH7YZCXrwU&feature=youtu.be


Micke har gästat podden Rollspelsdags. Så vill man höra Micke sjunga för första gången i en podd så har man nu chansen. Gör det på egen risk.

https://anchor.fm/rollspelsdags/episodes/Chaos-Theory-One-Shot—Dinodags-e1kju1u


Våra länkar
Hemsida

https://mindy.nu/
Facebook
https://www.facebook.com/Mindypodd.nu/
Twitter
https://twitter.com/MindyPodd
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCmOr6MyeugbWX_VnckgGkDQ?view_as=subscriber
Instagram
https://www.instagram.com/mindypodd/?hl=sv
Vår Discord
https://discord.gg/VruVCyUqnY
Vår Patreon
https://www.patreon.com/user?u=2776677
Vår merch butik
https://www.spreadshirt.se/shop/user/mindy/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.