Nyhetsbrev Fredagen den 23 September 2022

Tjing tjing. Det blev lite ändringar i släppschema då Micke akut fick åka in och opera blindtarmen. Men han är på bättringsvägen, så snart är det tillbaka till det normala.

Nyheter

Pirate Borg som kickstartades för ett tag sen kommer nu att släppas via Fria Ligans workshop. Pirate Borg är ett hack på Mörk Borg. Roligt att de kommer att ge ut den versionen av Mörk Borg-inspierade världar.

https://www.facebook.com/464291106920954/posts/pfbid02XZpm83g2YUsthrJqEst2sJ6rH7HeTLhX9FtswURVaQQnMQWShZgfSNg8hkEsWJXyl/


The Midnight World är ett skräckrollspel som utforskar spelarnas mentala hälsa och inte bara den fysiska. Det är skapat av två krigsveteraner som har gjort ett system som ska hantera ämnet med respekt. Hur väl dom lyckats får man reda på om man läser boken.

https://www.tabletopgamingnews.com/The-Midnight-World-Horror-RPG-Available-Now


En del brädspelare känner till 4X-spelet Twilight Imperium – ett spel som både Micke och Tomas från Mindy uppskattar. Det är ett spel som kan ta upp till 8 timmar att spela. Nu har Fantasy Flight Games släppt ett roll-and-write-spel i det universumet. 1 till 8 spelare, hantera dina resurser och försök ta ditt släkte och bli den mäktigaste i galaxen.

https://www.tabletopgamingnews.com/Twilight-Inscription-Roll-and-Write-Game-Available-From-Fantasy-Flight


Vi på Mindy uppskattar partyspel. Det är ett bra sätt att samla familj och vänner för en trevlig stund. Cryptozonic Entertainment har nu gjort ett partyspel för upp till 20 spelare. Rotten Tomatoes: the Card Game. På korten står tre saker: titlen på filmen, en beskrivning av filmen och sedan en poäng som den har på hemsidan. Spelarna ska komma så nära den poängen för att själva få så hög poäng som möjligt.

https://www.dicetowernews.com/article/will-rotten-tomatoes-card-game-be-certified-fresh


Elden Ring är ett TV-spel som har fångat en hel del människors intresse – ett spel som är utmanande och svårt. Nu kommer det även som ett brädspel. Så för er som vill försöka få den känslan analogt så kommer ni att få chansen. Sen hur väl dom lyckats får ju tiden utvisa.

https://icv2.com/articles/news/view/52175/steamforged-announces-elden-ring-board-game


Kickstarters

Våra vänner på Bläckfisk Förlag har en ny Kickstarter: Heroes of Cerulea – ett pixel-dungeon-crawl-inspirerat rollspel. Det ser väldigt intressant ut – väldigt mycket tidig tvspelsnostalgi. Den här Kickstartern är på engelska. Ca 13 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/blackfiskforlag/heroes-of-cerulea-pixelated-dungeon-crawl-tabletop-rpg


Vem gillar inte ett pirat-tema? I brädspelet Lying Pirates – The Race for the Pirate Throne ska man tävla om att ta sig till pirat-tronen. Ett snabbt spelat tärningsspel där man ska vara först fram till tronen. Ca 6 dagar kvar om ni läser detta då nyhetsbrevet släpps.

https://www.kickstarter.com/projects/npg/lying-pirates-the-race-for-the-pirate-throne


Nyheter ifrån oss.

Som sagt: nu på måndag kommer ett nytt Första Intrycket att släppas, sedan även ett Duell eller Duett-avsnitt.

Förhoppningen är också att något litet Mindy på äventyr ska släppas, samt en intervju.

Lördagen den 24 september kl 15-16 kommer Micke och Matti att vara i Karlshamn på Samspel Open. De kommer att prata om hur podden startade och hur man driver en brädspelspodd. Har ni möjlighet så kom förbi och säg gärna hej till oss.

https://facebook.com/events/s/mindy-att-driva-en-podd/787929442228233/

Vill man höra Amanda, Jim Backvald och Robert Q spela det nya Drakar och Demoner ifrån Fria Ligan, så kan man det i Altors Vidder med Robert Jonsson som spelledare. Alla delar finns nu att lyssna på.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wQRcu3Wy8gHxtMgxNxwai4ASyc5SGPr1Xad4DvnBV68aegbGEqKHXWUshtZbXdaPl&id=100047536361166

Hoppas ni får en trevlig helg. Så höres vi om två veckor.

Våra länkar
Hemsida

https://mindy.nu/
Facebook
https://www.facebook.com/Mindypodd.nu/
Twitter
https://twitter.com/MindyPodd
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCmOr6MyeugbWX_VnckgGkDQ?view_as=subscriber
Instagram
https://www.instagram.com/mindypodd/?hl=sv
Vår Discord
https://discord.gg/VruVCyUqnY
Vår Patreon
https://www.patreon.com/user?u=2776677
Vår merch butik
https://www.spreadshirt.se/shop/user/mindy/
Mindy news mail
Nyheter@mindy.nu
Mickes Mail
Micke@mindy.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.