Amanda

Hej allesammans!

Jag är Amanda Stenback och jag är en andra generationens nörd. Jag bor i Vallentuna med en av mina partners, och som polyamorös queer individ brukar jag säga att rollspel är min primära partner i livet. Jag har spelat rollspel sen jag var 7 år gammal då min pappa och mina två äldre kusiner tillsist lät mig vara med i deras Drakar och Demoner grupp. 

Min andra stora kärlek i livet är karaktärer, oavsett om det är att porträttera, skriva, skapa, analysera eller diskutera dom. För mig är utforskandet, hyllandet och fascinationen för olika mänskliga upplevelser och hur vi funkar i samspel med varandra kärnan till allt historieberättande. Jag är en sucker för media med bra banter och härliga gruppdynamiker och rynkar på näsan åt all slags snobberi och översittarfasoner. Ge mig popkultur, ge mig fult, ge mig absurt och konstigt, ge mig skräpkultur, ge mig cringe, jag bryr mig inte, jag har ingen skam i kroppen! 

Jag gästar ofta och gärna nörd- och rollspels- poddar och event och lägger mer tid än jag borde på det, men när jag inte gör det försöker jag vara världens bästa förskolevikarie tills jag har listat ut vad jag vill bli när jag blir stor. 

Favorit IP: Buffy, X-men, Elfquest och LEVERAGE(!!!) är för alltid favoriter i mitt hjärta.

Favorit rollspel: IIih, jag tror inte jag hittat min absoluta favorit än helt ärligt.

Favorit brädspel: Det skiftar, men 7 Wonders är en självklar favorit på våra brädspelskvällar

Favorit tema: Witty banter, absurdism, oväntat genre mixande, found family, episk fantasy och swashbuckling adventure med mycket utrymme för shipping.

Amandas Mail
Amanda@mindy.nu

Riddles In The Dark Ap Podcast
Twitch sida

https://www.twitch.tv/riddlesofficial?fbclid=IwAR3kmHifpE9_91NFDo9dKQtDsAIbDz8DNW4B1knalABzE6_1Pxv8f1jbssc
Facebook
https://www.facebook.com/Riddlesindark

I am no man
Hemsida

https://iamnomanpodcast.libsyn.com/?fbclid=IwAR10QZ1yw4DZHFH1nDV5M7wOI95wO-XZFP80XrOgbOtv-16HOm31SQXAKKY
Facebook
https://www.facebook.com/iamnomanpodcast
Twitter
https://twitter.com/Iamnomanpodcast
Instagram
https://www.instagram.com/iamnomanpodcast/