Michael Ericson

Hej! Micke Ericson heter jag! Jag är nog mer känd från rollspelspodden Rollspelsdags som jag och mina vänner producerar. Föredrar att sitta och spela digitala spel på min dator på fritiden men älskar att umgås med vänner och bekanta, spelar både brädspel och kortspel med vänner. Jobbar som hyrsjuksköterska som arbete och gillar att spela golf på fritiden.

Favorit ip: Oj vad svårt. Älskar många, Sagan om Ringen, Harry Potter, Diablo-världen, World of Warcraft likaså, Final Fantasy spelen, all form av dystopi fascinerar mig, finns säkert fler men kan inte välja en!

Favorit brädspel: Terraforming Mars. Kan spela det hur mycket som helst, älskar det.

Favorit digitalt spel: Usch! Som att välja barn. Jag måste nog skriva The last of Us dock. Otroligt bra spel. Älskar dock Diablo med en viss hatkärlek blandad med nostalgi till dom äldre spelen.

Favorit tema: Skulle nog säga Fantasy är det som jag är mest kreativ inom, älskar high fantasy som Dungeons and Dragons världar.

Vad för brädspel gillar jag: Sånna som är roliga att spela tillsammans, men inte att kriga och döda varandra nödvändigtvis.

Vad gillar jag för digitala spel: Oj! Massor! Älskar sandlådespel som Ark, Minecraft, Valheim, 7Days2Die, typ alla spel där man ska bygga saker. Men är en sucker för vissa mer actionladdade spel som Diablo, New World, Path of Exile. Jag längtar också efter Star Citizen, är ofta inne och speltestar deras nya grejer.

Mindy för mig representerar en härlig grupp med människor att testa nya spel tillsammans med! 🙂

Mickes Mail
Ericson@mindy.nu

Rollspelsdags länkar
Facebook

https://www.facebook.com/Rollspelsdags
Instagram
https://www.instagram.com/rollspelsdags_/