Micke

Tjing tjin Micke här. En av grundarna till Mindy. Jag bor i Helsingborg. Jag är lastbilschaufför och har en del fackliga uppdrag. Jag grundade Mindy för att jag tyckte något saknades. Jag ville ha en podd som både pratade om brädspel och rollspel. Det var en av mina tankar. Sen har podden växt. Så nu gör jag lite olika saker. På Mindy gör jag Mindy Nyhetsbrev, mindys första intryck, duell eller duett och mindy på äventyr. Samt intervjuer med olika kreatörer och företag.

Favorit ip: Batman utan tvekan. Är det batman på det så köper jag det. ?

Favorit brädspel: on mars. Älskar euro games. Ju tyngre ju mysigare ?

Favorit rollspel: skrômt ifrån Bläckfisk förlag. Enligt mig ett av världens bästa rollspel. Personlig skräck whats not to love.

Favorit tema: superhjältar och skräck sen är jag rätt öppen för de mesta teman. Görs det rätt så är det mycket man kan använda ?

Vad för brädspel gillar jag att spela: det mesta. Lutar mer åt eurogames hållet. Men prova allt minst en gång ?

Vad för rollspel gillar jag: skräck mest. Men sen har indiespel börjat bubbla upp lite. Men igentligen så spelar jag även här det mesta ?

Mindy för mig handlar om inkludering och kärleken för hobbyn. Att få folk att hitta sin spelstil. Ha kul med nära och kära. Där finns minst ett spel ute till varje person ? Om man vill få tag på mig för att fråga något eller vill att jag ska ta en titt på eran produkt. Så kan ni maila mig på Micke@mindy.nu.