Tomas

Tjo, Tomas här! Mitt fulla namn är Tomas Gunnar Engström och på nätet är jag alltid känd som ConraDargo. Bor i Umeå med sambo och fyra katter, jobbar på företaget Incrade som nog är mest känt som WorldofBoardGames, men också har ytterligare fyra nätbutiker – med helt andra prylar! På fritiden försöker jag hinna med att plugga japanska, träna på gym, titta på anime och läsa manga, spela analoga och digitala spel, filma spelrecensioner och såklart även podcasta.

Favorit ip: Tveklöst Star Wars! Alltid hypad inför nya spel och filmer.

Favorit brädspel: Twilight Imperium <3 OCH DET SKA SPELAS LÅNGSAMT OCH LÄNGE ?

Favorit digitalt spel: Flashback kommer alltid att ligga enormt varmt kring hjärtat, av nostalgiska skäl, men som sagt så älskar jag spelserierna Monster Hunter och Animal Crossing.

Favorit tema: Fantasy får jag lov att säga, min kärlek till Star Wars till trots. Men lägger man fram ett fantasyspel på bordet eller jag ser ett sådant på Steam så är jag genast intresserad 8)

Vad för brädspel gillar jag att spela: otroligt svag för relativt svulstiga upplevelser och äventyrande, gärna med ett sololäge så jag även kan roa mig på egen hand!

Vad för digitala spel gillar jag: precis allt möjligt här, jag kan tycka att en simulator är lika kul som ett rollspel som ett peka-klicka äventyr, av alla teman. Men öppna världar och mycket frihet är nog alltid ett plus i kanten 🙂

Finns på: YouTube som ”ConraDargo Recenserar” och när det är aktuellt pratar jag om Monster Hunter i podcasten ”Monsterpepp”!

Mindy för mig handlar om kärleken för hobbyn och att få nå ut med den till andra. I stort sett alla kan hitta en rolig spelupplevelse och någonting nytt som man inte tidigare har upplevt rent spelmekaniskt!

Tomas Länkar
Facebook

https://www.facebook.com/groups/205615756115993/
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCFyJceQ4JsiUhkS04K29Crg
Instagram
https://www.instagram.com/conradargo/?hl=sv
Twitter
https://twitter.com/ConraDargo
Tomas Mail
tomas@mindy.nu